30 мар 2019

ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив"

18:24
8 КОММЕНТАРИЕВ
Дима Сулятицкий
Дима Сулятицкий
хочется сказать некоторыми словами но промолчу))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Сергей Балдарес
Сергей Балдарес
ПІДтРИМУЮ, ПОДАНУ ІНФОРМАЦІЮ
Андрей Пикалов
Андрей Пикалов
подивіться на той асфальт ,пройшов 1 рік.
Андрей Пикалов
Андрей Пикалов
а де наш Река?
Виктория Кардаш(Подлесная)
Виктория Кардаш(Подлесная)
тріпло,співає він,весело
Светлана Бабенко (Михайленко)
Светлана Бабенко (Михайленко)
Колиб Вас жіночко та почули ті можновладці ....Тільки від кабаків гроші капають в кишеню,а на спорт потрібні витрати а це аж ніяк їх не влаштовує.
Юрий Гонар
Юрий Гонар
Уважно продивився відео, і в кінці постало одне єдине риторичне запитанння- Зараз весна 2016-го, НУ І ЩО??? Полегшало нам при зміні міського голови? Чи може Река подбав про Карлівку? Ех ви.....
Alyosha )))
Alyosha )))
Проданець ваш Вовка Слєпцов. При любій владі не пропаде. Скільки разів він змінював прапор? Ким він був до 1991 року? Головним комсоргом району, тобто комунякою. Швидко ж він перефарбквався у жовто-блакитний колір. А ви вірите, голосуєте. Гнати їх треба всіх: проданці, ворюги, бандити.

Раскадровка

ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив"
Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив" Видео: ТРО "Контакт" Як Карлівський мер регіонал у народні депутати "ходив"