29 мар 2019

Х О И Н И Н !

ИМОН ва КУФР
3:42
13 КОММЕНТАРИЕВ
SUHRAB IBN BURHAN
SUHRAB IBN BURHAN
Ин бадбахтхо фардо чавоб хоханд дод дар назди Аллох
Шариф Кенджаев
Шариф Кенджаев
Рушон сиёҳ бо хшона мусалмон меган. Хокзанои яҳудиёян!8oi
Tj€-paren Tjjj
Tj€-paren Tjjj
Ани не мусулманин ани шиисти ани кафири наузубилах ани то што делают протиф ислама ани убитса номер 1
БАХА БАХА 77
БАХА БАХА 77
Вот
Фарид Писаренко
Фарид Писаренко
Они диеты даджала
ZAFAR R Z I
ZAFAR R Z I
Арабхо кунлеси амрикоихо ва чухудхо Арабхо сарватманданд амо база давлатхои кашоки МУСУЛМОНИ КУМАК НАМЕКУНАНД бадин чи тавр онхоро мусулмон химоб кунем ?
жора комилов
жора комилов
Эй харомохо Аробхо Сариличи Шумо Ай АЛОХ ТАРСЕН ЯАК ЧУНУБИ ХАРОМИ САРЛИЧА ДАР МАРКАЗИ МУМИНО ДАРОВАДЕН
Х К
Х К
Асалому алейкум ва рахматуллохи ва баракатуху маву ту ай кучо медонам ки кумак мекунан мусалмонора намекунан ина мункин бикинан чи тавлати точикистон мебирора туда мета кумаки кадаги арабора худшонда мегиран харчира намедонам ай пеши хумон гап задан даркор нестай кумак накинан давлатшон да руи чахон серву пуриай тамоми давлати руй дуно хасуси зиндаги арибистона мехира ёоки яагомбор кумак пирсиди арабо не гуфтан кумакта чуба бародарое хастан ки меган да мадина мадирасада мехонем бе пул чой хов хурдан бо талими илм мегирем бо хармо пулмон метан яак мактаби миёонае ки илми дунаяави метияата бе пул хонда наметони ки Арибистон илми дунёой Абадира метяанта бо пул метияан таминут мекина хаматарафа бо чикор кунан мо хумон харкати рафтан надорем синои арбистон ба мешинем харчи гуфта маву туда яагом савоб нараса ай бад кини арбо рузи охират хамаш худшон чавобгар мешан
sulaymаn abdullа
sulaymаn abdullа
Инҳо ҳамаш хугҳои руи заминанд
الياصوددن شرافوددن
الياصوددن شرافوددن
Ин шайхойи яхудиро бубинед фосико мунофикин худозадахо иншоаллох дар охират хор ва залил мешаванд иншоаллох
Мухаммад Юсупов
Мухаммад Юсупов
Иблиси
баха 13 район Умаров
баха 13 район Умаров
Муртадин дин фурушон
рахмиддин шафиев
рахмиддин шафиев
Астагфируллох Аллах акбар

Раскадровка

Х О И Н И Н !
Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н ! Видео: Х О И Н И Н !